60 عکس جذاب مدل کاشت ناخن ساده جدید مخصوص مراسم عروسی ساتیشو Nail designs, Nails, Fun nails


مشکی را امتحان کنید و از تاثیر آن بر استایل خود شگفت‌زده شوید. برای این کار کافی است ابتدا از لاک به رنگ طبیعی یا برق ناخن برای بستر ناخن‌های خود استفاده کنید. بعد از خشک شدن، یک قلم طراحی ناخن بردارید و با لاک مشکی، خط لبخند ناخن‌ها را مشخص کنید. در مرحله بعد، براش لاک را برداشته و از خط لبخند تا نوک ناخن‌ها را رنگ مشکی بزنید. اگر ترجیح می‌دهید لاک‌تان تک رنگ باشد اما خیلی ساده و ابتدایی نباشد، می‌توانید از کاشت ناخن مشکی الکلیلی و در واقع ترکیب لاک مشکی ساده با لاک مشکی اکلیلی استفاده کنید. مانند تصویر نمونه، دو ناخن دست خود را لاک مشکی اکلیلی بزنید و سپس سه ناخن دیگر را لاک مشکی ترجیحا براق بزنید.

  • این نوع کاشت زمان کمتری نیاز دارد، به سوهان‌کشی نیاز ندارد و نظم بسیار خوبی بین کاشت ۱۰ انگشت ایجاد می‌کند.
  • 4- ضخامت درست در مواد گذاری در کوتاه شدن مرحله بعد (سوهان کشی) و نتیجه نهایی کار تاثیر زیادی دارد.
  • در آن از یک لایه جنس ابریشم یا فایبر گلاس که روی ناخن طبیعی گذاشته می‌شود استفاده می‌شود و بعد برای محکم نمودن آن از چسب مخصوص استفاده می‌شود.

رو کاشت ژله ای دوام کمتری نسبت به کاشت پودری دارد اما از روش قالبی بیشتر می باشد. یکی از مزایای این روش کاشت این است که ناخن شما دچار آسیب جدی نمی شود. روش کاشت میکس از تلفیق دو کاشت ژله ای و پودری به دست می آید. در این روش مراحل کاشت پودری را انجام داده سپس ناخن را با یک لایه ژل زیباتر می کنند.

مراحل کاشت ناخن

ژل کاسه ای نوعی از مواد ژل است که در بازار به صورت قوطی های درب دار عرضه می گردد و اصطلاحا ژل کاسه ای نامیده می شود. ژل کاسه‌ ای نیز به ۲ صورت هارد ژل ها و سافت ژل ها در بازار موجود می باشد. برای مثال شما می توانید در صدف سازی ناخن، شبنم گذاری و برجسته سازی در طراحی نیز از آن ها استفاده کنید. ژل های کاسه ای در رنگ های مختلف در بازار موجود می باشند ولی پرکاربردترین رنگ های آن رنگ کلیر یا بی رنگ برای کارهای طراحی و صدف سازی و همچنین رنگ هلویی و صورتی طبیعی در امور کاشت ناخن می باشند. نکاتی که در بالا به آن اشاره شد اصول صحیح مواد گذاری است که در دوره مقدماتی کاشت ناخن آموزش داده می شود.

چه افرادی نباید کاشت ناخن انجام دهند؟

امروزه این روش به دلایلی که ذکر شد مورد استفاده قرار نمی‌گیرد. در این نوع کاشت مواد کاشت در قالب ریخته میشود و قالب روی ناخن قرار می‌گیرد و بعد از خشک شدن مواد، قالب از مواد جدا می‌شود. در این روش از سه لایه ژل با نام های بیلدینگ ژل، فینیشینگ ژل و تاپ شاین برای پوشش ناخن استفاده می‌شود. بعد از هر لایه ژل که روی ناخن زده می‌شود، دست در دستگاه یو وی قرار می‌گیرد تا ژل خشک شود.

شما با چندین بار تمرین، به میزان غلظت و قوام درست این خمیر پی خواهید برد اما توصیه می‌شود همیشه دوسوم قلم‌مو را وارد مایع کنید وسپس به پودر بزنید. بعد از آماده‌ شدن ماده، ناخن را به صورت ذهنی به چند قسمت تقسیم کنید و شروع به براش کردن خمیر روی آن کنید. پیشنهاد می‌شود از خط هلالی سمت فرمر، آغاز به کار کنید و سپس در قسمت نزدیک به لبه کوتیکولی کار را ادامه دهید. در این مرحله شما با سوهان برقی و سر سوهان مخصوص فرم ناخن دلخواه مشتری را شکل خواهید داد. قالب کاشت ناخن یکی از ابزارهای کاشت ناخن می باشد که برای انجام کاشت قالبی در کاشت ناخن با پودر و کاشت ناخن با ژل کاربرد دارد.

در این روش بعد از زیرسازی و سوهان کشی ناخن بدون استفاده از لیکویید و تنها با پودر و پرایمر، کاشت ناخن صورت می‌گیرد. موادی که برای کاشت فیبر یا گیاهی استفاده می‌شود شبیه مواد ژله ای هستند ولی از لحاظ فرمولاسیون با ژل متفاوتند و ریشه کاملا گیاهی و بدون ایجاد حساسیت دارند. بعد از این نوع کاشت هم دست ها باید در دستگاه یو وی قرار گیرند. هر چه نازک تر شدن ناخن کاشته شده باعث طبیعی تر جلوه دادن آن می‌شود و این بسته به جنس مواد و مهارت ناخن کار می‌باشد. البته تنها ظرافت و نازکی ناخن نیست که مهارت ناخن کار را تایید می‌کند بلکه استحکام بالای آن نیز بسیار حائز اهمیت است.