از انواع کاشت ناخن به روش ژله ای، می توان کاشت ژله ای کلاسیک را نام برد که با استفاده از سه لایه ژل به نام های بیلدینگ ژل، فینیشینگ ژل و تاپ شاین به ساخت لایه ای شیشه ای و محکم در سطح ناخن ها اقدام می شود. پس از هربار ژل زدن بر سطح ناخن ها باید دست را در دستگاهی به نام UV قرار داد و در انتها به وسیله ماده کلینز، حالت چسبندگی آن را از بین برد. دوام این نوع از انواع کاشت ناخن در حدود دو هفته بوده و انجام آن در مناطقی با رطوبت بالا توصیه نمی شود. در میان سایر کاشت های ناخن با پودریا ژل، سبک کاشت ناخن هلویی طرفدران زیادی دارد. به دلیل عدم استفاده از لاک ناخن و اینکه مواد کاشت ناخن هلویی دارای رنگ هستند.
- برای این کار ایدههای بسیاری وجود دارد که یکی از سادهترین و پرطرفدارترین آنها استفاده از لاک اکلیلی به رنگ نقرهای است.
- در حالت کلی برای آموزش کاشت ناخن طبیعی بایستی به مراحل زیر توجه نمایید.
- یکی از مباحث درباره کاشت ناخن، عوارض ناشی از این کار است.
- مراجعه به ناخنکار برای ترمیم نیز باید در وقت مناسبی انجام بگیرد.
کیفیت کم مواد پودر و یا آغشته نبودن قلمو به لیکویید می تواند موجب ترک ناخن کاشت شود. در این شیوه، ناخن کار با کمک الکل، ناخن و اطراف آن را ضد عفونی می کند. سپس اندازه سر ناخن ها را مشخص می کند و هر سری را حدود 20 ثانیه با زاویه 45 درجه نگه می دارد و قسمت های اضافی را سوهان می کشد و کوتاه می کند.
مطالب پربازدید آرایشگری
امروزه بسیاری از خانم ها در بازار کار با مشکلاتی مواجه هستند که آنها را در سراشیبی خارج شدن از سیستم کارمندی قرار داده است. امروزه کاشت ناخن یکی از فعال ترین و پرطرفدارترین لاین های زیبایی می باشد. آموزشگاه آریا با عنوان “آریا کویت” در سال ۱۳۸۶ در کشور کویت شروع به کارکرد. در این نوع کاشت از دو روش پودری و استفاده از تاپ شاین به صورت همزمان استفاده میشود که باعث درخشش زیاد ناخن میشود. تنوع تیپ ها از لحاظ فرم و سایز بسیار زیاد است مثلا تیپ های بادامی و کله قندی و دشنه ای و چهارگوش که انتخاب آن بستگی به شکل ناخن فردی که قرار است تیپ ها روی ناخن او چسبانده شود و سلیقه وی دارد. تیپ ناخن قبل از گذاشتن مواد روی ناخن با چسب مخصوص چسبانده میشود و بلندی قد آن به اندازه دلخواه کوتاهن میشود.
یکی از قسمت هایی که خانم ها علاقه ی زیادی به زیبا نشان دادن آن دارند ناخن ها می باشند. برای این که ناخن ها و در نهایت دست های خود را زیباتر نشان دهند اقدام به کاشت ناخن می کنند. زمانی که شما قصد کاشتن ناخن را دارید باید با یک سری مطالب در این زمینه و همچنین با انواع روش های این کار آشنا شوید. برخی روش های مختلف کاشتن ناخن عبارتند از کاشت ناخن قالبی، پودری، ژله ای، میکس، فیبر یا گیاهی، دیپینگ، گریم، سیلک، بیبی بومر و کاشت هایلایت، تیپ گذاری، کروم، ماربل و بسیاری انواع دیگر.
آرایش لایت (7 گام ساده و 7 ویدیوی آموزشی)
ناخن در کاشت هیچ آسیبی نمیبیند، زیرا بعد از جدا شدن ناخن از بستر که ناخن رشد میکند و فرد احتیاج به ترمیم پیدا میکند یعنی ناخن سالم است در بعضی مواقع کاشت برای کسانی که عادت بهجویدن ناخن دارند هم پیشنهاد میشود. چسب ناخن حساسیتزا نیست، اما ممکن است برخی به مواد کاشت حساسیت داشته باشند که در آن صورت پوست آنها دچار اگزما میشود و باید هرچه سریعتر کاشت را بردارند. در این شیوه از کاشت ناخن باید به وسیله پودر اکریلیک در قسمت فرنچ ناخن، به ایجاد خط لبخندی زیبا و همچنین فرنچی عالی پرداخته و در انتها از پودر اکریلیک کلیر برای کاور نمودن تمامی صدف ناخن استفاده نمود. یک ناخن کار حرفه ای که طی مدت زمان یک ساله با انتخاب مکان صحیح و برخورد خوب، توانسته شبکه مشتریان راضی خود را گسترده کند به راحتی می تواند در بازار داغ شب عید تا پنجاه میلیون تومان درآمد داشته باشد. معمولا در حین آموزش، تأمین و تهیه مواد و ابزار به عهده هنرجو می باشد و برخی از مراکز آموزشی هنرجو را مجبور به خرید تجهیزات و مواد از آن مرکز می کنند. اما خبر خوب اینکه نیل آکادمی در طول دوره آموزشی برای راحتی شما عزیزان مواد و تجهیزات را به صورت رایگان و با بهترین کیفیت در اختیار شما قرار می دهد.
به ناخنهای خود بدهید تا بافت ناخن به صورت طبیعی بازسازی شود و سپس اقدام به کاشت مجدد کنید. برای استفاده از بهترین خدمات ناخن در منزل با آچاره همراه باشید و از قیمتهای بینظیر آن بهرهمند شوید. برداشتن مواد نیز تاثیر زیادی در مواد گذاری دارد چرا که با برداشتن غلط، مواد در لابهلای قلم مانده و کار موادگذاری را سخت می کند. شناخت مواد کار و نحوه ترکیب و استفاده از این مواد اصول اصلی این مرحله است. شناخت ابزار و کاربرد آن ها در این مرحله نیز تاثیرگذار است چرا که اگر شما قلم کاشت و نحوه صحیح استفاده از آن را به درستی آموزش ندیده باشید کار موادگذاری برای شما سخت خواهد شد. در این روش ناخن شما آسیب نمیبیند و رشد به حالت طبیعی است و با رشد ناخن، شما نیاز به ترمیم خواهید داشت.